AVL Centrum voor Vroegdiagnostiek

Het AVL Centrum voor Vroegdiagnostiek is een initiatief van het Antoni van Leeuwenhoek. Het Centrum combineert innovatie en onderzoek om snel zekerheid te geven bij risicofactoren of signalen die kunnen duiden op kanker. Met het vroegtijdig opsporen en ontdekken van tumoren zijn er meer behandelopties die vaak minder ingrijpend en kostbaar zijn.

Wij zoeken versterking!

Want we werken als één team aan onze missie: kanker niet langer een dodelijke ziekte laten zijn. En jij speelt daar een cruciale rol in. Bekijk onze actuele vacatures in het Centrum, onze opleidings­mogelijk­heden en hoor van onze mensen zelf hoe het is om bij het Antoni van Leeuwen­hoek - Centrum voor Vroegdiagnostiek te werken. Want wij kunnen het #nietzonderjullie.

Wat deze vacatures extra bijzonder maakt is dat jij onderdeel uit gaat maken van het nieuw te openen Centrum voor Vroegdiagnostiek in het AVL.

Maak kennis met jouw collega's van het Centrum

Vier redenen om te kiezen voor werken in het Centrum voor Vroegdiagnostiek

Tijdig en efficiënt: Het Centrum is erop gericht om in een vroeg stadium snel en betrouwbaar vast te stellen of er sprake is van kanker. Dit is mogelijk doordat de onderzoeken zo efficiënt mogelijk worden ingericht en wordt gefocust op ‘risico-gestuurde screening’ en patiënten met vroege klachten.

Risico-gestuurde screening en vroege klachten: Het Centrum voor Vroegdiagnostiek richt zich op personen met mogelijk een verhoogd risico op basis van bijvoorbeeld erfelijke aanleg. Ook personen met klachten die mogelijk wijzen op kanker, of personen waarbij vervolgonderzoek (bijvoorbeeld uit het bevolkingsonderzoek) nodig is, kunnen bij het Centrum terecht.

Deskundig en innovatief: Het AVL Centrum voor Vroegdiagnostiek is een onderdeel van het Antoni van Leeuwenhoek, hét in kanker gespecialiseerde ziekenhuis en onderzoeksinstituut van Nederland. Door het AVL Centrum voor Vroegdiagnostiek wordt bijgedragen aan wetenschappelijk onderzoek. In het Centrum wordt gebruik gemaakt van de nieuwste apparatuur, zoals de inzet van speciale camera’s (360WB Vectra) voor huidonderzoek en meer geavanceerde mpMRI-scans voor prostaatonderzoek.

Toegankelijk en persoonlijk: Het Centrum richt zich in eerste instantie op vroegdiagnostiek naar darm-, prostaat- en huidkanker. Hierbij ondersteunt het Centrum eveneens het Bevolkingsonderzoek Darmkanker met een coloscopiecentrum. Wanneer onderzoek plaatsvindt is er voor cliënten een speciale gepersonaliseerde app beschikbaar om goed geïnformeerd en voorbereid de onderzoeksdag te doorlopen.

Hoor meer van onze leidinggevenden over het Centrum

Werken bij het AVL Centrum voor Vroegdiagnostiek: praktische informatie

Hoe krijg ik een goed beeld van het werken in het Centrum voor Vroegdiagnostiek

We vertellen je er graag alles over, meld je aan via de button hierboven. Maar je kunt natuurlijk ook altijd een dagje mee­lopen om écht kennis te maken met ons Centrum. Neem contact op met de afdeling Recruitment: 020-5122897

Hoe ziet de sollicitatieprocedure er uit?

Na je sollicitatie ontvang je binnen twee werk­dagen bericht van de afdeling Recruit­ment.
Sluit jouw ervaring aan op de functie waarvoor je solliciteert, dan nodigen wij je uit voor een per­soon­lijke kennis­making. Als dit sollicitatiegesprek van beide kanten goed bevalt, dan bieden we jou graag aan om een dag­deel mee te lopen en het Antoni van Leeuwen­hoek en Centrum voor Vroegdiagnostiek als werk­plek te ervaren. In aansluiting hierop volgt dan een tweede gesprek.

Wat zijn mijn ontwikkelmogelijkheden?

In het Antoni van Leeuwenhoek bieden we volop ontwikkelings­mogelijk­he­den.

Aller­eerst kun je naast jouw dagelijkse werk jouw kennis en kunde inzetten bij de vele projecten waar naast directe patiënten­zorg ook aan gewerkt wordt in projecten of werkgroepen. Daarnaast ontvang je als verpleegkundige met een vaste aanstelling jaarlijks een Persoonlijk Ontwikkel Budget.