Dr. Jacqueline Stouthard, Lid RvB / Medisch directeur

"We bestrijden kanker met alles wat nodig is en met oog voor de patiënt, dus dat kan #nietzonderjullie."

Jacqueline Stouthard

Hester Oldenburg, mamma-chirurg:

"Sparende borstkankerbehandeling is zo complex, dat lukt #nietzonderjullie."

Hester Oldenburg

Alexander van Akkooi, melanoom/sarcoom-chirurg en onderzoeker:

"Onze nieuwste technieken zijn ontzettend gaaf, maar patientenzorg kan #nietzonderjullie."

Alexander Van Akkooi

Prof. dr. René Bernards, onderzoeker:

"Onze kracht is de combinatie van onderzoek en zorg en die kan zeker #nietzonderjullie."

Rene Bernards
123

Verpleegkundigen

Wij zoeken versterking!

Want we werken als één team aan onze missie: 'a cure for every cancer and excellent care for every patient'. En jij speelt daar als (oncologie)verpleegkundige een cruciale rol in. Of je het nu al jaren bent of juist heel graag wilt worden. Bekijk actuele vacatures, onze opleidings­mogelijk­heden en hoor van onze mensen zelf hoe het is om bij het Antoni van Leeuwen­hoek te werken. Want wij kunnen het #nietzonderjullie.

Vacatures

Maak alvast kennis met je nieuwe collega’s

Vier redenen om te kiezen voor werken bij het Antoni van Leeuwenhoek

Menselijk

Meer tijd voor patiënten en hun naasten, om ze te steunen en te begeleiden. En we zijn er altijd voor elkaar.

Gelijkwaardig

Jouw mening telt, je bent als allrounder betrokken bij alle stadia van zorg en behandeling.

Het beste uit jezelf

Leren van de besten, volop mogelijkheden om kennis op te doen en je verder te ontwikkelen. We bieden je een verdieping in de oncologie, onder andere door het volgen van het basisblok oncologie en het toepassen van klinisch redeneren in de praktijk.

Samenwerken

Hechte teams van verpleegkundigen, artsen en paramedici. Ervaringen delen, elkaar steunen, van elkaar leren. Op de verpleegafdeling is een directe collega in de eerste 6 maanden jouw buddy/aanspreekpunt.

Onze specialisten kunnen ook #nietzonderjullie

Werken bij het Antoni van Leeuwenhoek: praktische informatie

Hoe krijg ik een goed beeld van het werken in het Antoni van Leeuwen­hoek?

We vertellen je er graag alles over, maar als gediplomeerd verpleegkundige kun je natuurlijk ook altijd een dagje mee­lopen om écht kennis te maken met onze verpleeg­afdelingen. Ook organiseren we open dagen. Hou de website in de gaten voor de data!

Hoe ziet de sollicitatie­procedure er uit?

Na je sollicitatie ontvang je binnen twee werk­dagen bericht van de afdeling Recruit­ment.
Sluit jouw ervaring aan op de functie waarvoor je solliciteert, dan nodigen wij je uit voor een per­soon­lijke kennis­making. Als dit sollicitatiegesprek van beide kanten goed bevalt, dan bieden we jou graag aan om een dag­deel mee te lopen en het Antoni van Leeuwen­hoek als werk­plek te ervaren. In aansluiting hierop volgt dan een tweede gesprek op de afdeling.

Kan ik met een mbo-opleiding ook sollici­teren?

Jazeker, een groot deel van onze (onco­logie)­verpleeg­kundigen heeft de inservice-opleiding of MBO-V afge­rond. 

Wat zijn mijn ontwikkelings­mogelijk­heden?

In het Antoni van Leeuwenhoek bieden we volop ontwikkelings­mogelijk­he­den.

Aller­eerst bieden we de vervolg­opleiding tot onco­logie­verpleeg­kundige. Als je deze opleiding al hebt afgerond kun je naast je werk als onco­logie­verpleeg­kundige jouw kennis en kunde inzetten bij de vele projecten waar naast directe patiënten­zorg ook aan gewerkt wordt. Bijvoor­beeld met een rol in de commissie veilig inci­den­ten melden. We doen dit vaak multi­disciplinair. Als ver­pleeg­kun­dige bieden we jou een basis­blok onco­logie en de ruimte om in de prak­tijk jouw kennis te ver­breden. Meer info over het basisblok vind je hier.

Wat zijn de arbeids­voorwaarden voor gediplo­meerde oncologie­verpleeg­kundigen?

Jouw salaris bedraagt, afhankelijk van je ervaring, maximaal € 3.922,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek. Dit is conform functie­schaal FWG 50.

Als oncologieverpleegkundige ontvang je van ons direct een contract voor onbepaalde tijd. In deze functie ontvang je van ons een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000,- netto per jaar voor deskundigheidsbevordering, professionele en persoonlijke leeractiviteiten. 

We hebben ook algemene arbeids­voor­waarden, die voor iedereen van toepas­sing zijn, waaronder gratis par­keren, 8.33% vakantie­geld, een vaste einde­jaars­uit­kering van 8.33% en een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer.

Bepaal ik zelf op welke afdeling ik kom te werken?

Samen bekijken we welke afde­ling het beste bij jouw erva­ring past of waar jij je juist verder in wil ont­wik­kelen.
Meer infor­matie over onze afde­lingen.

Wat zijn de arbeids­voorwaarden voor verpleeg­kundigen in het traineeship, voor verpleeg­kundigen en voor oncologie­verpleegkundigen in opleiding?

Jouw salaris bedraagt, afhankelijk van je ervaring, maximaal € 3.468,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek. Dit is conform FWG 45. Je ontvangt een contract voor de duur van de opleiding. Als gediplomeerd oncologieverpleegkundige ontvang je daarna een contract voor onbepaalde tijd en word je ingeschaald in FWG 50.

We hebben ook algemene arbeids­voor­waarden, die voor iedereen van toepas­sing zijn, waaronder gratis par­keren, 8.33% vakantie­geld, een vaste einde­jaars­uit­kering van 8.33% en een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer.

Wanneer start de vervolgopleiding?

Je kunt als verpleegkundige op ieder moment van het jaar starten. De ver­volg­opleiding heeft twee start­momen­ten per jaar, in april en oktober. Voor de start van de opleiding begin je al met werken in het Antoni van Leeuwen­hoek. Zodoende leer je het zieken­huis kennen en ervaar je onze patiënten­cate­gorie, wat de start van jouw opleidings­traject ten goede komt.

Betaal ik de vervolgopleiding zelf?

Het Antoni van Leeuwen­hoek investeert graag in mede­werkers. Wij vergoeden jouw vervolg­opleiding(en) en verwachten dan van jou dat je na de opleiding bij ons in dienst blijft. Hier maken we duidelijke afspraken over.

Krijg ik een vast contract?

Als gediplomeerd oncologie­verpleeg­kundige ontvang je direct een contract voor onbepaalde tijd.

De oncologie­verpleeg­kundige in opleiding krijgt een contract voor de duur van de opleiding en stroomt door naar een vast contract na het afronden van de opleiding.

Voor het trainee­ship krijg je een contract voor 12 maanden, waarna je kan doorstromen naar de vervolg­opleiding tot oncologie­verpleeg­kundige. Je kunt er ook voor kiezen om als algemeen verpleegkundige aan de slag te gaan.

Ik woon niet in de buurt, kom ik makke­lijk bij het Antoni van Leeuwen­hoek?

Wij zijn gevestigd in Amsterdam en goed bereikbaar met het open­baar vervoer. Wij stimuleren onze mede­werkers om de auto te laten staan en daarom bieden wij een interes­sante fiets­regeling en/of korting op het open­baar vervoer. Kies je toch voor de auto, dan kan je gratis gebruik­maken van onze parkeer­garage.

Kan ik de opleiding tot oncologieverpleegkundige ook starten als ik niet bij het AVL ga werken?

Ja. Ben je in dienst van een ander ziekenhuis en wil je onze oncologieopleiding volgen, schrijf je dan in via dit formulier link